Trosa-Fiskeguide-Buster-Magnum-Pro

Fisket sker i en Buster Magnum Pro series som är topp utrustad med de senaste instrumenten och ger gott utrymmer för att fiske upp till sex personer ombord. I konstruktionen på Buster-skrovet tas ingen plats upp av onödiga säten eller sittplatser. Istället ges utrymme för att i båten kunna stå stabilt och utrymme för ett så optimalt fiske som möjligt. Det robusta aluminiumskrovet och dess ytliga djupgående gör båten perfekt lämpad för att leta efter gädda även i de minsta och grundaste vikar. Tillbyggt är även ett kastdäck från mitten och framåt för optimalt fiske.

Båten instrumentala utrustning består av Raymarine Radar, Sökarlampa, Raymarine Ekolod och GPS med 12 tums skärm, frontmonterad EL motor med i-pilot. Den moderna utrustningen ger möjligheten att på för några år sedan omöjliga sätt, kunna fiska av så väl djupkanter som växtpartier i större precision än vad som tidigare var möjligt. Båt och all utrustning är utplockat 2014 och är således av nyaste och modernaste teknik.

Båten (döpt till Varg) har en 225 Hk Yamaha four stroke 2014 som bidrar till en topp fart på 50 knop. På båten finns även film utrustning som filmar och fotograferar i HD kvalitet och slowmotion för att erbjuda dokumentation av toppkvalitet från dagen och fisket.

Båten är också säkerhetsutrustad och jag innehar fartygsbefäl klass VIII och har arbetat som båtförare vid 1.Amfibieregementet.

Info om båten:

Buster Magnum Pro Series
Längd: 7,10 m (23 fot)
Bredd: 2,40 m
Material: Genomgående Aluminium
Motor: Yamaha V6 F225 HK
Toppfart: 50 Knop
Elmontor med i-Pilot
Ekolod
GPS
Radar

Gäddjägaren-7-300x200

IMG_2083-300x199

Pro-Magnum-300x199

Buster-Magnum-Pro_5-300x200

CCBuster

Bustermagnumprooo-300x145