fiskefredrik 2 (1)

Ca 40 minuter med bil ifrån Stockholm ligger ett av Sveriges absolut bästa fiskevatten efter abborre och gös men framförallt är det känt för sitt gäddfiske. Trosa skärgård är känt för sin stora stam av gädda men framförallt också de grova gäddorna som går att hitta i dessa farvatten. Lax och havsörings fisket i Trosa är även det väldigt bra under säsongen och kan starkt rekommenderas att provas på.  I södra Stockholms skärgård  guidar jag dig och dina vänner till en fantastisk dag på sjön. Inga förkunskaper krävs och en normal dag under vår och höst tar båten ca 15-20 fångster och under sommaren ca 20-40 fångster. Vill man ha chansen att ta de riktigt stora gäddorna är en tur under vår och höst absolut att rekommendera. På gäddfisket ger jag fiskgaranti.

Gäddan är en stark och kamplysten rovfisk som med sin storlek och kraft ger en fartfylld dag på sjön. Professionell fiskeutrustning och båt finns på plats samt varmt överlevnadsställ vid behov. Det som behövs medtagas är något varmt om knopp, tår och fingrar samt även ett par solglasögon vid soliga dagar.

Boka halvdag eller heldag.

Kostnaden för heldag är 1790 kr/person vid minst 3 gäster.

I båten tar jag max 6 personer för att ni ska ha möjlighet att fiska på bästa sätt.
För önskemål angående större sällskap, flerdagars turer eller övernattning går det givetvis att ordna.

I priset ingår fullutrustad sportfiskebåt, professionell utrustning, flytoverall, meriterad sportfiskeguide, grillunch ute i skärgården samt kaffe med fika.

Jag innehar: Fartygsbefäl klass VIII, kustskepparn, skepparexamen, radarutbildning, VHF-utbildning, HLR-utbildning, militärens båtchefsutbildning samt Fiskeguides försäkring då kunder är försäkrade ute på vattnet.

Jag guidar alla dagar på året, det är bara att ringa och boka!

Ny båt för säsongen 2014, en Buster Magnum Pro Series!

Till bokning

Till båtinfo

Mer om mig

Fishing-2014-0288-300x200

Fishing-2014-0397-300x200

DSC_5135-300x199

Fishing-2014-0104-200x300