Hej kära kunder!

Planer har smidets under vintern för att 2018 ska bli ett rekord år. Med den milda vinter så bör vi kunna sätta fart på fisket redan i början av mars, så är man sugen på en riktigt tidig fisketur för grov förleksgädda så hör av er nu!

Vi har under vintern köpt in en ny motor till vår Buster Magnum Pro som kommer att fortsätta gå ute i skärgården och med nya motorn beräknas den göra ca 53 knop. Den har även fått en fin uppfräschning efter att arbetat ca 5 dagar i veckan ute på havet så nu är Varg som ny. Vi har även fått på trollingmast, djuprigg och pulkor till laxfisket för att kunna få ut ännu fler spön och även kunna gå ut i hårdare väder.

I mars får vi även leverans av en ny båt som kommer att användas till sjöfiske. Detta är nytt för i år och båten kommer att fiska efter grov gös och gädda i våra sörmländska sjöar. Detta fiske rekommenderas varmt och chanserna till riktigt grov gös och gädda är stora. Båten som köpts in är en ny Finval 510 Rangy och är perfekt för insjö fisket. Rymlig, öppen och extremt stabil!

finval_510_above finval510

Välkomna att boka er dag!